Veče starogradske i evergrin muzike


02. februar 2015. KULTURA – Veče starogradske i evergrin muzike održaće se u četvrtak 5. februara, u Koncertnoj dvorani Centra za kulturu, sa početkom u 20 časova. Starogradske pesme, romanse i evergrin melodije izvešće pred smederevskom publikom Miloš Radović, pevač solista – bariton, na koncertu pod nazivom „Pesmom da vam kažem“.

Solistički koncert Miloša Radovića, pesmom Vas vodi u svet ljubavi i budi u Vama najtananija osećanja. Miloš je završio solo-pevanje u klasi čuvene primadone Radmile Bakočević i nastupa kao solista uz pratnju klavira i gitare, ansambla i tamburaškog orkestra. Zaista je pravo uživanje slušati profesora pevanja kakav je mladi gospodin Miloš Radović, koji Vas ne može ostaviti ravnodušnim dok vas nesvakidašnjim glasom vodi kroz najtananija osećanja, pretvarajući ih u bljesak istine na sceni. Održao je više od 150 koncerata širom Srbije.

Ovog sjajnog mladog umetnika smederevska publika je imala prilike već dva puta da sluša. Pre nekoliko godina, na Nušićevim danima, kada je nastupao kao gost u programu Ljubomira Ubavkića Pendule, a prošle godine je održao humanitarni koncert namenjen stanovništvu ugroženom poplavama.

Miloš Radović, ne ostavlja vas ravnodušnim, dok na krilima njegovog glasa, uživate u lepotama koje do sada niste poznavali. Proverite, zašto je publika širom Srbije oduševljena. Cena ulaznice je 250 dinara.