Uhapšen zbog prodaje droge


03. decembar 2015. HRONIKA – Izvor: Kurir – Policija je u Smederevu uhapsila Z. K. (24) iz tog grada, u čijoj je kući pronašla 268 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga “spid”, i koji se sumnjiči da je prodavao amfetamine, saopštila je danas Policijska uprava Smederevo.

Z. K. se sumnjiči da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda.

Policija je juče, prilikom pretresa kuće osumnjičenog, osim 268 grama materije za koju se sumnja da je “spid”, pronašla i 210 kesica medicinskog sredstva “kamagra 100 mg”, bez odobrenja Agencije za lekove i medicinska sredstva.

Kako je saopšteno, Z. K. je osumnjičen da je u proteklih nekoliko meseci, više puta nabavljao veće količine amfetamina, koji je prepakivao u paketiće od po jedan gram, koje je zatim prodavao uživaocima na području Smedereva.
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti sproveden nadležnom višem javnom tužiocu u Smederevu.