Ubedljiva pobeda Pokreta za Smederevo


7. maj 2012. DRUŠTVO – Na današnjoj konferenciji za štampu Pokreta za Smederevo, novinarima se obratila dr Jasna Avramović koja je prokomentarisala izborne rezultate. Ona se zahvalila medijima na korektnom praćenju predizbornih aktivnosti, građanima koji izašli na glasanje, kao i svojim biračima. Ona je istakla da je kampanja bila izuzetno prljava, ali uprkos tome Pokret za Smederevo je osvojio najveći broj glasova.

Na birališta je izašlo oko 60% upisanih birača od toga 11.798 glasova dobio je Pokret za Smederevo dr Jasna Avramović, 7.990 Demokratska stranka, 6.341 glas Socijalistička partija Srbije, 6.204 Srpska napredna stranka…

U Pokretu za Smederevu je izraženo zadovoljstvo zbog ovako dobrog rezultata, naročito zbog razlike oko skoro četiri hiljade glasova između prvoplasiranog Pokreta i drugoplasirane Demokratske stranke.

Dr Jasna Avramović je naglasila da će u budućem periodu još bolje da radi i svoj fokus staviti na decu, mlade, investicije i zapošljavanje. Takođe, Pokret za Smederevo neće odustati od mesta gradonačelnika, jer su građani to tražili razlikom od četiri hiljade, istakla je dr Jasna Avramović i  da je Pokret spreman da sa svima sarađuje kad su u pitanju postizborne koalicije.