Tatjana Đurić novi direktor TV Smederevo


04. april 2013. DRUŠTVO – U četvrtak je održana 61. sednica Gradskog veća grada Smedereva.

Nakon razmatranja zapisnika sa prethodnih sednica, prihvaćena su mišljenja i predlozi radnih tela Skupštine grada Smedereva o materijalima uvršćenim u predlog dnevnog reda 11. sednice Skupštine grada Smedereva, zakazane za 9. april 2013. godine.

Gradsko veće je na sednici u četvrtak usvojilo Program sistematske deratizacije i dezinsekcije na teritoriji grada Smedereva za 2013.godinu, uz zaključak da se izvrši detaljan nadzor posle svake faze izvođenja navedenih poslova.

Prihvaćen je Nacrt, utvrđen Predlog i upućen Skupštini grada Smedereva da donese Rešenje o prestanku funkcije vršioca dužnosti direktora JP TV Smederevo, kao i Rešenje o imenovanju vršioca dužnosti direktora JP TV Smederevo, a predložena je Tatjana Đurić, diplomiran politikolog. Dosadašnji vršilac dužnosti direktora Nebojša Ristić dostavio je ostavku Skupštini grada Smedereva 29.marta 2013.godine.

Odbornicima će takođe biti predloženo da usvoje Rešenje o imenovanju predsednika i članova Upravnog Doma zdravlja Smederevo, kojim se predviđa imenovanje dr Nenada Đorđevića za predsednika i dr Suzane Barović, Dragana Stefanovića, dr med. Dragana Ilića i dr Jasmine Maksimović za članove. Biće predloženo i imenovanje Radiše Jovanovića za predsednika, a dr Nenada Miloševića i dr Dušanke Nikolić Daljug za članove Nadzornog odbora Doma zdravlja Smederevo.

Većnici su potom odlučivali po žalbama izjavljenim na rešenja Odeljenja za javne službe Gradske uprave Smederevo i razmatrali tekuća pitanja.