Sve realnije priče o stečaju ili gašenju FK Smedereva


02. jul 2014. SPORT – Celu situaciju dodatno komplikuje i podatak da je gotovo kompletnom igračkom kadru, kome se do duše malo duguje, istekao ugovor.

Svi napori rukovodstva „oklopnika” da ubede nekadašnje fudbalere i trenere o odlaganju ili odustajanju od isplate neizmirenih dugovanja, po svemu sudeći, pali su u vodu.

Prema nezvaničnim informacijama, niko od podnosioca tužbi nije prihvatio ponuđene opcije, pa otuda priče o odlasku u stečaj ili gašenje kluba sve više imaju realnu potporu.

Celu situaciju dodatno komplikuje i podatak da je gotovo kompletnom igračkom kadru, kome se do duše malo duguje, istekao ugovor.

S obzirom na odluku Disciplinske komisije FSS, da se zbog neizmirenih obaveza prema bivšim igračima i trenerima, zabrani dovođenje i registracija novih fudbalera, jasno je da su Smederevci u gotovo bezizlaznoj situaciji.

Toga su očigledno svesni i čelnici kluba koji se bar za sada javno ne oglašavaju.

Među ljubiteljima fudbala u Đurđevom gradu javno se govori da je, juče, iza zatvorenih vrata, najuže rukovodstvo „oklopnika“ održalo sastanak sa predstavnicima Seljaka iz Mihajlovca i Mladog radnika iz Radinca.

Da bi priča bila zaokružena, na sledećem sastanku, najverovatnije, do kraja nedelje, u pregovore oko zamišljenog plana biće uključen i smederevski Železničar, dosadašnji član Podunavske okružne lige.

Na osnovu tih glasina i razgovora u prostorijama kluba, Smederevo, pritisnuto nedaćama i problemima, formalno-pravno moralo bi da ode u istoriju.

Izvor: zurnal.rs