Streljaštvo: Prvenstvo Centralne Srbije u Smederevu


20. mart 2015. SPORT – 12 strelaca „Smedereva“, među kojima i Ana Todorović, bronzana juniorka sa ovogodišnjeg Prvenstva Srbije u A programu, nastupiće na Prvenstvu Centralne Srbije, B program, koje će se održati u subotu 21. marta na vazdušnom strelištu u Smederevu.

Prvenstvo Centralne Srbije, u razvojnom B programu, održaće se u subotu 21. marta 2015. godine na vazdušnom strelištu koje se nalazi u Sportskoj hali Smederevo. U prvoj partiji od 10 časova nastupaju kadeti i mlađi juniori, a u drugoj partiji od 12 časova kadetkinje i mlađe juniorke puškom i pištoljem. Proglašenje najboljih pojedinaca i ekipa održaće se u 13.30 časova za sve kategorije.

Iz Streljačke družine „Smederevo“ na vatrenu liniju izaći će 12 strelaca. Standardnom vazdušnom puškom gađaće kadeti: Veljko Ilić, Uroš Ćorović, Luka Jevtić i Ivan David i kadetkinje: Aleksandra Vujasin, Natalija Tasić, Iva Jovanović i Jovana Lazić, zatim mlađi junior Pavle Marković i mlađa juniorka Danica Denić. Standardnim vazdušnim pištoljem nastupaju kadet Petar Adamović i kadetkinja Ana Todorović, bronzana juniorka „Smedereva“ na prošle nedelje održanom Prvenstvu Srbije u međunarodnom A programu. Rezultati kadeta i kadetkinja računaće se i u plasmanu za mlađe juniore i juniorke.

Prvenstvo Centralne Srbije je kvalifikaciono takmičenje za Prvenstvo Srbije koje će se takođe, održati u Smederevu 4. i 5. aprila.