Streljaštvo: Natalija Tasić ubedljivo najbolja


21. mart 2015. SPORT – Rezultat dana i petu pobedu sa 177 krugova u petom kolu druge Lige smederevskih osnovnih škola u streljaštvu ostvarila je Natalija Tasić u kategoriji mlađih pionirki. Kod starijih pionirki najbolja je bila Iva Jovanović sa 165 krugova. Nemanja Živojinović je sa 169 krugova bio najbolji mlađi pionir, a Uroš Ćorović sa 168 krugova najbolji stariji pionir. Takmičenje je održano u četvrtak 19. marta na Strelištu u Sportskoj hali Smederevo.

Natalija Tasić (OŠ „Dr Jovan Cvijić“) je sa 177 krugova zabeležila svoju petu pobedu u kategoriji mlađih pionirki u petom kolu druge Lige smederevskih osnovnih škola u streljaštvu. Drugo mesto osvojila je Katarina Milovanović (OŠ „Branislav Nušić“) sa 164 kruga, a treće Vera Petronijević (OŠ „Dr Jovan Cvijić“), koja je pucala 141 krug. Kod starijih pionirki Iva Jovanović je bila prva sa 165 krugova, Nataša Đokić druga sa 154 kruga, Jovana Lazić (sve tri OŠ „Dr Jovan Cvijić“) treća sa 152 kruga.
Kad mlađih pionira pobedio je Nemanja Živojinović (OŠ „Jovan Jovanovinć Zmaj“) sa 169 krugova, drugi je bio Nemanja Adamović (OŠ „Dositej Obradović“) sa 166 krugova, a treći Marko Novković (OŠ „Branko Radičević“) sa 157 krugova. Uroš Ćorović (OŠ „Dimitrije Davidović“) je pobedio kod starijih pionira sa 168 krugova, drugi je bio Luka Jevtić (OŠ „Dositej Obradović“) sa 165 krugova i boljom poslednjom serijom od Veljka Ilića (OŠ „Sveti Sava“), koji je bio treći sa istim rezultatom.
Ekipno, peto kolo zaredom najbolje su pionirke OŠ „Dr Jovan Cvijić“ sa 496 krugova, drugo mesto pripalo je ekipi OŠ „Branislav Nušić“ sa 433 kruga, a treće OŠ „Dimitrije Davidović“ sa 391 krugom. Kod pionira peta pobeda OŠ „Dositej Obradović“ sa 483 kruga, drugo mesto osvojila je ekipa OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ sa 458 krugova, a treće OŠ „Branko Radičević“ sa 444 kruga.
Takmičenje je održano u četvrtak 19. marta na Strelištu u Sportskoj hali Smederevo.
Ukupan plasman pojedinačno i ekipno objavićemo naknadno.
Šesto kolo druge Lige smederevskih osnovnih škola u streljaštvu održaće se 23. aprila.