Štampariji Newpress dodeljena nagrada “Biznis partner 2013.”


09. maj 2013. DRUŠTVO – Prestižna tradicionalna nagrada BIZNIS PARTNER 2013. dodeljena je Štampariji NEW PRESS iz Smedereva, u oblasti štamparskih usluga.

„Poslovnu izuzetnost Štamparije NEWPRESS najbolje su prepoznali i ocenili poslovni partneri, a potvrdili rezultati nezavisnih istraživanja. Konačna odluka je doneta na osnovu analize svih dobijenih rezultata, koji su potvrdili da je Štamparija NEWPRESS ostvarila dobre poslovne rezultate, poštovala visok stepen profesionalnosti i etičnosti, uvažavala svoje poslovne partnere, klijente i potrošače i vodila računa o širim društvenim interesima, lokalnoj zajednici i ekološkim imperativima okruženja doprinoseći boljem kvalitetu života i zdravoj životnoj sredini”, navodi se u obrazloženju komisije.

Godišnja nagrada BIZNIS PARTNER, kreirana pre devetnaest godina sa ciljem da skrene pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije koje se u svom poslovanju rukovode visokim profesionalnim standardima, čvrstim etičkim normama iskazujući dobre poslovne rezultate, izrasla je u prestižno poslovno i javno priznanje u čitavom regionu.

BIZNIS PARTNER je potvrda poslovne uspešnosti i regionalne prepoznatljivosti, a sveobuhvatan, iscrpan i analitičan metod izbora laureata, od nominacije do konačne odluke, podstiče stvaranje novih partnerstava i uspostavljanje bolje poslovne saradnje u regionu, a na širem nivou i unapređenje poslovne i investicione klime, kao i bržeg ekonomskog povezivanja i prosperiteta.

Nagrada će biti uručena 13.juna u Hotelu „Metropol Palace” u Beogradu, u prisustvu ostalih laureata, brojnih poslovnih partnera, uglednih privrednika, predstavnika Vlade, članova diplomatskog kora i uvaženih ličnosti iz javnog i kulturnog života u regionu.

Izvor: smederevo.org.rs