Smederevu nije problem ni sa desetoricom


05. decembar 2011. SPORT – Fudbaleri Smedereva uspeli da slave u Ivanjici, iako su od 10. minuta igrali bez isključenog Krčmarevića. Gol odluke postigao je Marko Milosavljević iz slobodnog udarca.

Ivanjičani su od prvog zvižduka sudije Veselinovića krenuli kako bi što pre savladali golmana gostiju. To im je bilo olakšano već posle 10 minuta igre, jer je Krčmarević kao poslednji igrač odbrane Smedereva igrao rukom, pa je dobio crveni karton.

Međutim, sa igračem manje, gosti su uspešno odolevali. Ivanjičani su pretežno pokušavali individualnim akcijama.

U drugom poluvremenu ostali su bez Milovića koji se povredio, zamenio ga je Rendulić, koji je odigrao svoje poslednje minute u Ivanjici, jer karijeru nastavlja u Južnoj Koreji.

Odmah nakon toga Smederevci su došli do gola. Marko Milosavljević je odlično izveo slobodan udarac, golman Glintić nije najbolje reagovao, lopta ga je prevarila i našla put do mreže.

Do kraja meča domaći su napadali, ali nisu uspeli da savladaju danas odlično organizovane goste iz Smedereva.

JAVOR: Glintić, Milović, Momčilović, Milinković, Vlašić, Luković, Jakimovski, Stanisavljević, Eliomar, Vidić, Veljović. Trener: Aleksandar Janjić.

SMEDEREVO: Ranković, Boljević, Miović, I. Milosavljević, Kovačević, M. Milosavljević, Stojanović, Brašanac, Jerinić, Ćeran, Krčmarević. Trener: Dragan Đorđević.

Izvor: Sportske.net