Smederevski silovatelj vatreni navijač u „Grandu“


20. oktobar 2012. HRONIKA – Milan Đ. (22) iz Vučaka kod Smedereva uhapšen je zbog sumnje da je 8. jula u dvorištu crkve u smederevskom naselju Carina silovao maloletnicu, saopštila je juče smederevska policija. Nasilnik je priveden nakon što je preko Fejsbuka poslao devojci zahtev za prijateljstvo, a potom joj u poruci napisao da silovanje ne prijavljuje policiji!

– Srednjoškolka se kobne noći oko 3.30 sati vraćala kući iz grada. Milan Đ. ju je pratio sve do crkve u naselju Carina. Kad se uverio da napolju nema prolaznika, zgrabio ju je za ruke i odvukao do dvorišta – kaže naš izvor iz istrage.

Maloletnica je plakala, molila ga da je pusti, sve vreme pokušavajući da se otrgne i pobegne.

– Milan Đ. je učenicu oborio i silovao. Ona je vrištala, ali niko je nije čuo jer u krugu od 200 metara od crkve nema nijedne kuće – kaže naš sagovornik.

Posle silovanja Milan Đ. je pobegao, a srednjoškolka je slučaj prijavila policiji.

– Devojka je rekla da je bio mrak i da nije jasno videla lice napadača, ali da ga sigurno ne poznaje. Verovatno bi rasvetljavanje ovog slučaja trajalo mnogo duže da se sam silovatelj posle nekoliko meseci nije odao! Naime, Milan Đ. je na Fejsbuku poslao devojci zahtev za prijateljstvo, koji je ona prihvatila. Ubrzo je počeo i da joj šalje poruke tipa: „Znaš, ono što je bilo između nas, zaboravi“, „Izvini, žao mi je zbog svega, nemoj da se ljutiš, nemoj da prijavljuješ policiji“. Tek tada je ona shvatila da bi Milan Đ. mogao biti manijak koji ju je silovao! Učenica je svoje sumnje rekla policajcima, koji su priveli osumnjičenog, iako do tog momenta nisu imali nikakvih dokaza protiv njega – kaže naš izvor.

Milan Đ. bio je prošle godine vatreni navijač Andrije Markovića Akija, jednog od takmičara u „Zvezdama Granda“. On je prošle godine prisustvovao snimanjima emisija noseći majicu s likom svog favorita među mladim pevačima.

Milan Đ. je na saslušanju u policiji, kako saznajemo, priznao da je napastvovao devojčicu.

– Kad su mu policajci rekli da je osumnjičen za silovanje maloletnice, on im je odgovorio: „Otkud ja znam da je maloletna, nisam joj gledao u ličnu kartu“ – kaže naš izvor iz istrage.

Milan Đ. je odranije poznat policiji, a protiv njega su podnošene krivične prijave zbog sumnje da je učestvovao u krađama i razbojništvima, kao i zbog sumnje da je učestvovao u tuči.

Izvor: kurir-info.rs