Smederevo ostaje bez trenera?


08. mart 2012. SPORT – Iako su fudbaleri Smedereva dobili prvi meč prolećnog dela sezone u Borči, počele su da kruže priče da će Dragan Đorđević ostati bez posla u tom Superligašu. Istina ili “čaršijske priče”, razrešiće se narednih dana.

Smederevo u subotu dočekuje Borac na svom terenu u okviru 17. kola Jelen Superlige. Međutim, na današnjoj konferenciji za novinare nije se pojavio šef stručnog štaba Smederevaca Dragan Đorđević.

To ne bi bilo toliko čudno da Đorđević nije izostao i sa prošle konferencije uoči duela sa BSK-om.

Ujedno, već neko vreme pominje se mogućnost da na klupu “Oklopnika” sedne Miloš Velebit, instruktor mlađih kategorija u FSS.

Takvav, eventualni, razvoj situacije ne brine trenutnog trenera Smedereva.

“Imam stabilan ugovor sa Smederevom, koji važi još godinu dana. Za sebe tvrdim da sam najslabije plaćeniji trener u ligi i da bi od eventualnog raskida ugovora, veću štetu imao klub”, a što se tiče njegovih izostanaka sa konferencija dao je interesantno objašnjenje.

Naime, na prvoj konferenciji za novinare nije se pojavio jer je bio sprečen, a danas je to učinio iz sujeverja. Kako je sam Đorđević rekao “nije hteo da maleriše” pošto je nakon prvog izostanka njegov tim trijumfovao u gostima.

Videćemo hoće li sujeverje pomoći Smederevu da dobije Borac u subotu ili će se potvrditi spekulacije da su Đorđeviću “dani odbrojani” na klupi “Oklopnika”.

Izvor: Sportske.net, novosti.rs