Smederevo na 35. Međunarodnom sajmu turizma


22. februar 2013. DRUŠTVO – Turistička organizacija grada Smedereva i ove godine predstaviće turističke, kulturne i prirodne potencijale grada i to u Hali br.4.

„Prezentacija ekskurzionog turizma“ najavljena je za petak, 22. februar u 13 časova, kada će biti održana promocija programa obilaska Smedereva za turističke agencije i turoperatore.

Turističkim agencijama biće uručeni propagandni paketi sa cenovnicima.

U subotu, 23. februara, takođe u 13 časova, biće održana prezentacija pod nazivom „45 minuta od Beograda“.

Za pojedince, udruženja i organizacije iz cele Srbije, posebno za one iz Beograda i okoline, Turistička organizacija Smederevo pripremila je multimedijalnu prezentaciju – film o Smederevu, film o Tvrđavi, fotografije starog i novog Smedereva…

U okviru ove prezentacije biće neizostavno predstavljen i vinski put našeg grada.

Tokom ovogodišnjeg Sajma turizma volonteri, učenici Ekonomsko – trgovinske škole turističkog smera, deliće letke i tako promovisati najvažnije turističke manifestacije: Smederevsku jesen, Nušićeve dane, Bostanijadu i druge.

Propagandni materijal pripremljen je i za nastupajuću turističku sezonu i to u vidu Opšteg prospekta Smedereva, programa obilaska grada, brošura o ponudi vinskih tura, smeštajnih kapaciteta, restorana i kalendara manifestacija.

Ovog vikenda na 35. Međunarodnom sajmu turizma predstavlja se i suvenirski program Turističke organizacije i Turističko – informativnog centra, a zainteresovani se pozivaju da učestvuju na Konkursu za izbor suvenira grada Smedereva.

Izvor: smederevo.org.rs