Smederevci dočekuju Zvezdu


22. avgust 2011. SPORT- “Oklopnici” će u nedelju imati zadovoljstvo da ugoste crveno-bele kao bolje plasirana ekipa na tabeli Jelen Superlige!

Pobede nad BSK-om i Borcem svrstale su Smederevo u red malobrojnih ekipa sa stoprocentnim učinkom u prva dva kola.

To nije dovoljno da ekipa Dragana Đorđevića bude proglašena favoritom u duelu sa Crvenom zvezdom 28. avgusta, ali je sigurno da neće biti ni autsajder.

“Osim direktora Bogdanovića i mene, malo ko je posle pripremnih utakmica u Makedoniji verovao da možemo da ostvarimo ovakav start. Nije bilo lako, trebalo je srušiti tradiciju nepobedivosti BSK-a i pokazati karakter u Čačku”.

“Bojim se da nas je pomalo uhvatila euforija, ali sam siguran da će pomenuti mečevi brzo otići u arhivu. Jer, za nedelju dana dočekujemo jedan od najboljih timova u našoj ligi”, rekao je Đorđević za “Sportski žurnal”.

Smederevci su ove sezone “bacili u vatru” nekoliko mladih igrača, a šef stručnog štaba posebno je izdvojio devetnaestogodišnjeg napadača Nikolu Trujića.

Novajlija iz Teleoptika nagovestio je velike mogućnosti, ali nije imao sreće da postigne i gol. Zato se tri godine stariji Siniša Stojanović “upisao” u oba kola…