Skočio pod voz zbog ljubavi


23. mart 2015. HRONIKA – Izvor: ALO! – Slađan Petrović (26) je juče skočio pod voz u selu Radinac kod Smedereva. Pre nego što je izvršio samoubistvo drugu je poslao SMS poruku u kojoj mu je poručio da se više neće videti.

Petrovićevom samoubistvu je izgleda prethodila svađa sa udatom ženom sa kojom je bio u ljubavnoj vezi, nakon čega se bacio pod putnički voz.

Slađanovi roditelji kažu da ga je veza sa tom ženom potpuno promenila.

– Sa njom je bio od maja prošle godine. Malo je starija od njega i bio je zaljubljen u nju. Nekoliko puta su se svađali i mirili, dok mu nije potrošila sav novac, nije ga ostavila na miru. Potrošio je na nju 2.000 evra ušteđevine, rekli su roditelji.

Mladićev otac, Dobrica Petrović kaže da je Slađan pokušao da se ubije i pre 20 dana i to pištoljem za svinje, ali da ga je u poslednjem trenutku sprečio.

– Obećao mi je da je sa tom ženom gotovo. Preksinoć je otišao do lokalnog kafića, a jutros su mi saopštili šta se dogodilo. Pored pruge su pronašli njegov telefon i novčanik, rekao je Slađanov otac za “Kurir”.

U mesari gde je Slađan radio za njega imaju samo reči hvale. Kažu da je bio pošten i vredan radnik, a njegovi rođaci smatraju da ga je pogrešna ljubav koštala života.

– Ta žena živi sa mužem i decom, a Slađan joj je plaćao stan u Radincu kako bi mogli da budu zajedno. U poslednje vreme sam čuo da je našla nekog Italijana i da je nameravala da prekine sa Slađanom. Jutros oko šest moja tašta ga je videla sa njom na ulici kod pružnog prelaza, kaže da su se svađali. Verovatno su zajedno izašli, posvađali se i on je uradio to što je uradio, rekao je Slađanov brat Goran.