Sjajan gest Aleksandra Mitrovića, kupio opremu svojim Smederevcima


15. novembar 2017. SPORT – Izvor: Sportski žurnal – Ekipa trenera Milorada Zečevića je, iako bez požutelih Stevanovića i Pavića, kao i povređenih Redžića i Radovića, nanela prvi poraz Slogi i novom trojkom učvrstila lidersku poziciju.

Bez obzira što je bio u pitanju derbi jeseni, Smederevci su naišli na izuzetno gostoprimstvo, a to je sve u klubu prijatno iznenadilo.

Ponovo su bili u opremi koju im je poklonio internacionalac Aleksandar Mitrović, a pre polaska put Požege njegov otac Ivica i brat Milan, u društvu Saše Branežca, darivali su trenerke, jakne i torbe, što se, kao i protiv Valjevaca, posrećilo. Mitrović je, pre dve nedelje, „oklopnicima” poslao i dve garniture opreme.

– Retki su fudbaleri, poput Mitrovića, koji nisu zaboravili grad i klub gde su ponikli. Dirnuti smo pažnjom reprezentativca Srbije u čije ime su nam poklone darivali članovi njegove porodice. Taj gest i ispoljena želja da nam i u buduće pomažu mnogo nas je obradovao. Trudićemo se da dobrim igrama, rezultatima i plasmanom u viši rang, ispunimo zajedničku želju i klub vratimo na stare staze uspeha – istakao je Jovan Beč, sportski direktor Smedereva.