Silovao sam je zato što je mnogo volim


21. oktobar 2012. HRONIKA – Milanu Đ. (22) iz Vučaka kod Smedereva, koji se sumnjiči da je 8. jula u dvorištu crkve u smederevskom naselju Carina silovao učenicu od 17 godina, nakon saslušanja pred istražnim sudijom Višeg suda u tom gradu određen je pritvor do 30 dana.

– Milan na saslušanju nije negirao da je imao seksualni odnos s maloletnicom. On je, navodno, izjavio da mu se devojka mnogo sviđala i da je s njom bio iz ljubavi! On je rekao da više nije mogao da se obuzda, jer ga je učenica mnogo seksualno privlačila – kaže naš izvor iz istrage.

Prema rečima našeg sagovornika, Milan je pratio devojku, koja se kobne noći oko 3.30 sati vraćala iz grada, a kad se uverio da u blizini nema nikoga, zgrabio ju je i odveo u dvorište.

– Oborio ju je i silovao! Devojka ga nije poznavala, a nekoliko meseci kasnije sam je uleteo u ruke policije jer je učenici poslao zahtev za prijateljstvo preko Fejsbuka. Ona je to prihvatila, ne sluteći o kome je reč – kaže naš sagovornik.

Milan Đ. ubrzo je devojci počeo da šalje poruke u kojima joj se izvinjavao zbog svega što se desilo i tražio od nje da slučaj ne prijavi policiji.

– Učenica je tada shvatila da se dopisuje sa osobom koja ju je silovala i odmah obavestila policiju – kaže naš sagovornik.

Izvor: kurir-info.rs