Putnici tvrde : Studentkinja izmislila da je vozač „Laste“ udario


17. oktobar 2015. HRONIKA – Izvor Večernje novosti – Nakon tvrdnji studentkinje Đurđice Ilić da je vozač „Laste“ udario i izbacio iz autobusa, zbog čega je policija protiv njega podnela prekšajnu prijavu, iz SP „Lasta“ su saopštili da svedoci tvrde da udarca nije bilo, i da je studentkinja izmislila incident.

Dok Đurđica Ilić tvrdi da je vozač „Laste“ izvređao i udario otvorenom šakom u lice, a kao dokaz prilaže lekarske nalaze o lakšim povredama, putnici koji su bili u autobusu tvrde je devojka pljunula vozača kada je zamolio da izađe iz autobusa jer nije bilo mesta.

– Ona je pljunula vozača, na šta joj je on stavio ruku preko usta. Onda je njen drug ušao u autobus krenuo da udari vozača, koji je je ispružio ruke da se odbrani i to ,,rvanje” je trajalo par sekundi. Nije bilo nikakvih udaraca, vozač jednu ružnu reč nije uputio devojci. Nasuprot tome ona je bila jako bahata, da sam se postidela u njeno ime“, navodi D.M, jedna od putnica, u izjavi koju su nam prosledili iz „Laste“ .

Isto svedoči još nekoliko putnika koji su sedeli na prednjim sedištima.

Inače, „Lasta“ je suspednovala vozača nakon incidenta. U ovom preduzeću kažu da će tek nakon istrage da dostave zvanično saopštenje o događaju.

Ostaje nejasno na osnovu čega je policija podnela prekršajnu prijavu protiv vozača Gorana Mišića.