Preokret u Smederevu posle požara: Otac nastradale trudnice tvrdi da mu je zet ubio porodicu!


07. februar 2018. HRONIKA – Izvor: Telegraf – Jutros se u Smederevu dogodila tragedija, kada je u porodičnoj kući izbio požar u kome su živote izgubili Milena (58), njena ćerka Aleksandra (31) koja je bila trudna i njen nevenčani suprug Dalibor (33). Žikica Vasić (62) otac nastradale Alekandre, vidno potrešen je ispričao da sumnja da je počinilac zločina zapravo Aleksandrin dečko Dalibor.

Prema Žikicinim rečima, u požaru koji je izbio u kući nastradala je i Klara (1), Daliborova ćerka iz prvog braka.

– Aleksandra je živela kod Dalibora u selu Radinci, ali se razbolela i vratila se kući. Dalibor je bio ovde sa njom nekoliko dana, ali se i on razboleo i otišao svojoj kući, u Radince. Potom je zvao i zahtevao da se Aleksandra vrati kod njega kako bi mu skuvala supu.

– Izbila je svađa, nisam hteo da dopustim da mi bolesno dete ide tamo da bi mu kuvala. Zapretio je da će izbiti svašta. Sumnjam da je čekao trenutak, dok sam na poslu, pa je došao i pobio mi najmilije, a potom izvršio samoubistvo – priča kroz suze Žikica Vasić za Alo.

On potom dodaje kako misli da je Dalibor prvo zadavio Milenu.

– Prvo je zadavio Milenu, potom mi ubio ćerku, zatim svoju ćerku Klaru. Onda je podmetnuo požar i izvršio samoubistvo – dodao je Žikica.

Mala Klara, koja je navodno, takođe, nastradala u požaru živela je u Radincima sa tatom, ali je povremeno dolazila u Smederevo.

Istraga će utvrditi šta se zapravo dogodilo i šta je uzrok ovakve tragedije.