Prenosila heroin u gaćicama


11. maj 2012. HRONIKA – Policija je juče kod Smedereva u donjem rublju Danijele M. (33) iz Beograda pronašla kesicu sa 16 grama heroina, namenjenog tržištu u tom gradu i okolini.

Inspektori su u naselju Orešac kod Smedereva zaustavili “golf” koji je dolazio iz pravca Beograda, u kome je vozač bila Danijela M. (33), a suvozač Tihomir Ž. (51), oboje iz Beograda.

Policija sumnja da su Danijela i Tihomir heroinom snabdevali narkoticima tržište u Smederevu i okolini, jer je utvrđeno da su više puta S.N. iz Osipaonice prodavali heroin u količinama od po 15 do 20 grama.

Prema navodima policije, organizator je Tihomir Ž, koji je Danijelu nagovarao da vozi i prenosi drogu pričajući joj da je policija ljubaznija prema ženama i ne pretresa ih.

Oni će zbog trgovine drogom biti sprovedeni istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu.

Inspektori kriminalističke policije sa kolegama iz Male Krsne, 8. maja su u selu Osipaonica pretresli kuću S. N. zbog sumnje da se bavi preprodajom heroina.

U sobi je policija našla 19 paketića heroina i pribor za konzumiranje, a protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava, navedeno je u saopštenju policije.

Izvor: Blic