Počele pripreme za Smederevsku jesen


26. avgust 2011. PRIVREDA- Za 124. Smederevsku jesen Turistička organizacija priprema programe ,,Tvrdjave u tvrdjavi,, i Sajam starih zanata.Glavni deo programa biće smešten u tvrdjavi.

Tipske kućice predvidjene za smeštaj učesnika projekta ,, Tvrdjave u tvrdjavi,, već se nalaze u Velikom gradu a svaka od njih imaće dva štanda.

Za Sajam starih zanata rezervisan je prostor kraj staze koja vodi do Malog grada, gde će smederevci i njihovi gosti moći da vide neke od zaboravljenih rukotvorina ali i da se upoznaju sa načinom njihove izrade.

Zaposleni u Turističkoj organizaciji grada tokom predstojeće smederevske jeseni imaće priliku da brojne goste upoznaju sa lepotama i znamenitostima Smedereva i upute ih na punktove gde će se održavati najzanimljivi programi. Pripreme za najznačajniju privredno- turističku manifestaciju su u punom jeku, a već od 5. septembra u raznovrsnim sadržajima uživaće na hiljade posetilaca iz raznih krajeva zemlje. Njihovi utisci su najbolji način promocije grada i njegovih turističkih potencijala.

Izvor: Televizija Smederevo