Pedofilu oduzeli decu


26. april 2012. HRONIKA – Socijalni radnici oduzeli decu Toplici P. (58), koji je osumnjičen da je silovao dva pastorka. On nije mučio moju decu, nikoga on nije silovao, i dalje ga štiti njegova žena.

Imam četvoro dece i sad su mi ih sve oduzeli! Došli su ljudi iz Centra za socijalni rad, rekli da smo Toplica i ja zlostavljali moja tri sina i ćerku, koja ima samo mesec dana! Sve je to laž! Toplica nikad nije dirao moju decu, a nije dirao ni dečake koji su dolazili kod nas!

Ovim rečima dočekala je juče ekipu Kurira Dragana P. (35), žena Toplice P. (58) iz Smedereva, uhapšenog u ponedeljak zbog sumnje da je silovao svoja dva pastorka od 12 i osam godina, kao i maloletnika od 17 godina ometenog u razvoju.

– On nije mučio moju decu, nikoga on nije silovao – tvrdi Dragana.

Šupa u kojoj se Toplica, kako tvrdi policija, iživljavao nad decom je zaključana.

– Ni ja ne mogu unutra, ključevi su kod Toplice – kaže Dragana.

Ipak, kroz prozor se vide zidovi i na njima maleni otisci dlanova. Izgleda kao da su krvavi, ali Dragana tvrdi da nisu.

– Ma to su se deca igrala temperama. Mazali su ruke i ostavljali tragove – pokušava da objasni.

Komšiju koji dobro poznaje Toplicu kaže da on i ranije “muvao oko muškaraca”.

– On je već bio osuđivan zbog pedofilije, a kad je odslužio kaznu, počeo je da radi u Železari. Ipak, i odatle su ga isterali jer se muvao oko muškaraca. Oduvek su ga više oni interesovali. Svi smo mislili da će se smiriti kad se oženio, a on je postao još gori – rekao je komšija insistirajući da mu ne pominjemo ime.

U prizemlju porodične kuće živi i Milica P., Topličina snaja od brata koji je umro 2002. godine.

– Znam da su tu dolazila mnoga deca s ulice i da ih je huškao da me gađaju kamenjem i biju štapom – priča Milica i pokazuje ogromnu motku.

Njeni prozori prekriveni su rešetkama i zavesama. Svetlost dana vidi, kako kaže, samo kad uspe da se poput miša išunja napolje.

Izvor: (Kurir)