Ove godine svi Deda Mrazevi su u Centru za kulturu Smederevo


20. decembar 2014. KULTURA – Centar za kulturu Smederevo i ove godine priređuje tradicionalnu novogodišnju zabavu sa podelom vaših paketića. Vas i Vašu decu zabavljaće poznati glumci i muzičari u Velikoj dvorani, a vaše paketiće deliće naši Deda Mrazevi u Novogodišnjem ambijentu Hola, u ponedeljak 29. decembra.

Novogodišnja predstava za decu, koju smo u prilici da Vam ponudimo ove godine, rađena je u maniru najboljih scensko-muzičkih ostvarenja beogradskih pozorišta za decu poslednjih godina. Tekst i režiju predstave koja nosi naziv „Novogodišnja čarolija“, u produkciji Pozorišta „Prizor“, potpisuje Rade Vukotić, a u glavnim ulogama pojavljuju se Saša Joksimović, Danijel Korša, Bojana Ordinačev, Staša Radulović i Marija Veljković. Osnova ovog mjuzikla za decu, je poznata bajka „Pepeljuga“. Dve lenje i opake setre imaju služavku koja mora da ih pripremi za novogodišnji bal. Mladoj i lepoj služavki pristiže u pomoć Sneško Čarobnjak koji svojim čarobnim štapićem uspeva da je pošalje na bal gde se sve onda odvija kao u bajci. Pobeđuje ljubav i uz divnu muziku grupe Zana svi zajedno dočekuju Deda Mraza.

Predstava počinje u 18.00 časova, a cena programa, koja uključuje ulaznicu za predstavu i kupon za paketić koji sami donesete, je 300 dinara. Nakon predstave, koja je u Velikoj dvorani, Vaše paketiće deci će podeliti naši Deda Mrazevi u Novogodišnjem ambijentu Hola Centra za kulturu. Možete pogledati i samo predstavu, bez donošenja paketića. Ukoliko se odlučite da donesete Vaš paketić, molimo Vas da to učinite do 15.00 časova u ponedeljak 29. decembra, kancelarija do Biletarnice. Za decu do 3 godine starosti ulaznicu kupuje samo roditelj, odnosno pratilac. Više informacija na telefone: 026/4624- 815, 064/8295318.