Otvorena ribarnica na Zelenoj pijaci na Carini


28. oktobar 2015. DRUŠTVO – Javno komunalno preduzeće Pijace Smederevo otvorilo je danas ribarnicu na Zelenoj pijaci na Carini. Tim povodom, danas ceo dan važiće popust od 10 procenata za kupovinu svežeg šarana, čija je cena prvog dana rada ribarnice 355 dinara za kilogram.

Zahvaljujući razumevanju Osnivača i velikom zalaganju zaposlenih u Pijacama, posao otvaranja ribarnice priveden je kraju. U adaptiranom i kompletno opremljenom objektu, koji radi u okviru Zelene pijace na Carini, žitelje jedne od najvećih gradskih mesnih zajednica od danas očeuje širok asortiman rečne i morske ribe. Uz to, u ovom objektu potrošačima će biti ponuđena i usluga čišćenja i pripremanja ribe, kupovina na rate preko administrativne zabrane i akcijski popusti.

U Javnom komunalnom preduzeću Pijace zadovoljni su činjenicom da su uspeli da ostvare zamisao o otvaranju ribarnice, koja datira već duže vreme, što su sve potrebne radove na adaptaciji objekta u kom je otvorena ribarnica odradili sami i uz sopstvena ulaganja, a pre svega zbog toga što su žiteljima Carine ponudili robu i uslugu, koju do sada nisu imali na teritoriji svoje mesne zajednice.

Radno vreme ribarnice na Zelenoj pijaci na Carini je od 8,30 do 16,30 časova.