Otvaranje Shoppi Retail Park u Smederevu 12. oktobra


28. septembar 2017. PRIVREDA – Izvor: eKapija – Shoppi Retail Park u Smederevu biće otvoren 12. oktobra, saopštili su organizatori.

Pored zabavnog programa i sniženih cena, na dan otvaranja posetioce će obradovati i nastupi popularnih domaćih muzičara.

Shoppi Retail Park Smederevo zauzima površinu veću od 9.200 kvadratnih metara, dok se vrednost investicije procenjuje na više od 8,5 mil EUR. U ponudi će biti veliki izbor poznatih regionalnih i internacionalnih brendova, među kojima su i H&M, New Yorker, Deichmann, LC Waikiki, Sport Vision, kao i mnogi drugi.

Ovo je još jedna važna investicija u portfoliju kompanije MPC Properties pored Ušće Shopping Centera, Ušće kule, Shoppi Retail Parka u Subotici, Shoppi Retail Parka u Borči, Immo Outlet Centra, Navigator Business Centra i mnogih drugih retail i poslovnih objekata.

Poslovi lizing menadžmenta i upravljanja objektom povereni su kompaniji Confluence Property Management.

Prvi Shoppi Retail Park otvoren je u Subotici u martu 2016. godine, nakon čega je usledilo i svečano otvaranje Shoppi Retail Parka u Borči u oktobru iste godine. Za to vreme Shoppi se među potrošačima pozicionirao kao omiljeno mesto porodične kupovine, zahvaljujući svojoj odličnoj ponudi brendova po povoljnim cenama.