Održano 11.Prvenstvo karate kluba Lotos


27. maj 2014. SPORT – U nedelju 25.maja održano je 11.Prvenstvo kluba, ove godine humanitarnog karaktera na kojem su nastupili mlađi takmičari i uz svoje sportsko umeće pokazali i humanu stranu sporta. Prikupljena su gotovinska sredstva i na namenski račun Vlade Republike Srbije uplaćen je iznos od 40.000.din. za pomoć postradalima u poplavama.

Na otvaranju takmičenja prisutni u sali su donirali i putem SMS poruke na broj 1003 i na taj način dali svoj doprinos u ovoj akciji.

U takmičarskom delu programa zlatne medalje su osvojili:

NENAD ŽIVIĆ (poletarci kihon), LUKA RISTIĆ (pioniri kihon ipon kumite), VELJKO STAMENKOVIĆ (pioniri kate), JOVAN MIHAJLOVIČ (pioniri jiyu ipon kumite), NIKOLA PEJIĆ(pioniri borbe), DRAGAN BOŠČANIN (kadeti kate), MILAN STEVANOVIĆ (kadeti borbe), SINIŠA KUKULJ (juniori borbe), JELENA RISTIĆ (pionirke kihon ipon kumite) i ANA BAJČIĆ (kadetkinje jiyu ipon kumite).

Službenma lica na kraju takmičenja, izabrali su i najbolje učesnike prvenstva u muškoj i ženskoj konkurenciji. Za najboljeg takmičara izabran je kadet DRAGAN BOŠČANIN, a za najbolju takmičarku pionirka JELENA RISTIĆ.

Takmičenje je održano u velikoj sali Doma kulture Mesnih zajednica Leštar i Zlatno Brdo koji su prostor ustupili bez nadoknade.

Sudije i ostala službena i tehnička lica svoj deo posla su radili volonterski.