Od sutra sezonske autobuske linije ka Crnoj Gori


19. jun 2012. DRUŠTVO – Izvor: Tanjug – Saobraćajno preduzeće “Lasta” od sutra će uvesti sezonske linije ka Crnoj Gori. U sredu će prvi “Lastin” autobus krenuti iz Niša i svakodnevno prevoziti putnike do Crne Gore, sa polaskom u 20 sati, navedeno je u saopštenju.

Prvi polazak iz Beograda predviđen je za 26. jun, a zatim slede polasci iz Čoke, Kikinde, Zrenjanina, Kragujevca, Smedereva…

Za sve koji budu kupovali karte u pretprodaji na “Lastinim” prodajnim mestima za vožnje započete do 15. jula biće omogućen dodatni popust od 10 odsto, kao i mogućnost kupovine karata na rate.

Takođe, studenti uz indeks i ove sezone mogu iskoristiti popust od 10 odsto, kao i porodice koje broje tri i više članova.

Deca od četiri do deset godina imaju popust od 50 odsto, dok deca do četiri godine starosti ne plaćaju kartu, bez prava na sedište u autobusu.

Popust za grupe je moguće ostvariti ukoliko osam putnika podnese zajednički zahtev za prevoz istim polaskom.

Gradovi iz kojih “Lasta” održava polaske za Cenu Goru i u kojima građani mogu da kupe kartu i ostvare pogodnosti koje ove sezona “Lasta” nudi su Beograd, Niš, Smederevska Palanka, Smederevo, Kragujevac, Aranđelovac, Mladenovac, Lazarevac, Valjevo, Obrenovac, Pazova, Inđija i Pazova.