Novogodišnji prijem u Gradskoj upravi


28. decembar 2012. DRUŠTVO – U Gradskoj upravi Smederevo danas je upriličen svečani prijem za predstavnike javnog, privrednog i političkog života u gradu.

Najpre se prisutnima na svečanosti obratila gradonačelnica Grada Smedereva dr Jasna Avramović i poželela im u ime celokupnog rukovodstva Grada srećnu Novu godinu i Božić, puno zdravlja i uspeha u radu.

Gostima na prijemu nastupajuće praznike čestitao je i predsednik Skupštine grada Branče Stojanović. On je rekao da je godina za nama je bila ekonomski teška i politički komplikovana, a da je godina pred nama puna izazova, te da očekuje da svi budu na visini zadatka kako bi 2013. godinu dočekali i ispratili u boljem raspoloženju.“

Prigodne poklone dr Jasna Avramović dodelila je danas dr Dobrivoju Stanojeviću za afirmaciju grada u kulturi, Radiši i Aleksandru Mikiću za doprinos u predstavljanju Srbije i Smedereva u oblasti pronalazaštva i šefu Lučke kapetanije Hranislavu Mirkoviću za najplemenitiji podvig godine tokom elementarne nepogode koja je početkom 2012. zadesila naš grad.

Privrednicima koji su pomogli uspešnu realizaciju ovogodišnje Turističko-privredne manifestacije „Smederevska jesen“, koja ja zabeležena kao jedna od najposećenijih do sada, gradonačelnica je takođe uručila zahvalnice.

Izvor: smederevo.org.rs