Muzički programi tokom trećeg vikenda Smederevske jeseni


18. septembar 2013. DRUŠTVO – U petak, 20. septembra na Gradskom trgu nastupiće Dečiji hor Radio-televizije Srbije u 19,00, Vampiri u 21,00 i Đura i mornari od 22,30 časova.

Narednog dana, u subotu od 20,00 časova u Malom gradu Smederevske tvrđave (u slučaju lošeg vremena, koncert će biti održan u Centru za kulturu) na koncertu pod nazivom „Prijatelji zauvek”, učestvovaće Jadranka Jovanović, Oliver Njego i Umetnički ansambl Ministasrtva odbrane „Stanislav Binički”.

Na Gradskom trgu od 22,00 časa, takođe u subotu, 21. septembra, koncert grupe Galija.

U nedelju, 22. septembra od 20,00 časova u Malom gradu Smederevske tvrđave (u slučaju lošeg vremena, koncert će biti održan u Centru za kulturu) koncert Etno-džez trija iz Turske, sastavljen od vrsnih muzičara svetskog renomea. Koncert je poklon Ambasade Turske Smederevskoj jeseni.

Mambo stars, orkestar koji uglavnom izvodi latino-američku muziku, nastupiće na Gradskom trgu od 21,00 sat. Nakon ovog, solistički koncert održaće naš poznati pevač Milan Topalović – Topalko, oko 22,30 časova, takođe na Gradskom trgu.

U okviru kulturno-umetničkih i zabavnih programa na Gradskom trgu, ovog vikenda nastupiće i mnogobrojne folklorne i plesne grupe iz Srbije, „stand-up” komičari, a biće izvedena i pozorišna predstava „Buba u uhu” Teatra Pet iz Beograda, u petak, 20. septembra od 20,00 časova u Malom gradu Smederevske tvrđave (u slučaju lošeg vremena, predstava će biti održana u Centru za kulturu).

Izvor: smederevo.org.rs