Moguće produženje roka za registraciju pojačanja


07. februar 2013. SPORT – Prema pisanju “Sportskog žurnala”, Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije mogao bi da dozvoli produženje roka za registraciju pojačanja superligaškim klubovima koji muku muče sa dugovanjima, a u koje spadaju šampion Partizan, Crvena zvezda, ali i Jagodina, Rad, Sloboda Point, Novi Pazar i Smederevo.

Pomenuti timovi trenutno ne mogu da registruju novopridošle fudbalere zbog dugovanja prema bivšim igračima, trenerima i drugim klubovima, o čemu detaljnije možete da vidite u našem tekstu kada kliknete ovde.

“Žurnal” javlja da je sreda protekla u naporima administrativaca “kuće fudbala” da za četvrtak organizuju sastanak članova Odbora za hitna pitanja FSS koji čine Tomislav Karadžić, predsednik FSS, i potpredsednici Ivan Ćurković, Željko Kojić, Goran Milanović i Dušan Mrakić. Sastanak je, međutim, pod znakom pitanja zbog obaveza četvorice potpredsednika, ali ima dovoljno vremena da se situacija preokrene.

Članovi odbora za hitna pitanja trebalo bi da razmotre zahteve klubova da dobiju odlaganje roka za isplatu. Nezvanično, predlog je da rok bude sa 8. februara produžen sve do 26. februara, odnosno do poslednjeg dana zimske pauze u srpskom fudbalu, piše “Sportski žurnal”.

Izvor: Sportski žurnal, Blic