Mladić se obesio zbog raskida sa devojkom


27. maj 2015. HRONIKA – Izvor: Mondo – Nikola Stanojević (20) iz sela Lugavčina kod Smedereva obesio se lancima o orah posle raskida dugogodišnje veze sa devojkom (20).

Komšije kažu da su telo nesrećnog mladića našli u petak oko 17 časova na drvetu u blizini kuće porodice Stanojević.

”Našli su ga obešenog lancima visoko na drvetu, jedva su ga skinuli. Jedna ruka mu je bila toliko blizu vrata da naslućujemo da je možda u jednom trenutku hteo da se oslobodi, ali je bilo kasno”, kaže komšija za “Kurir.”

”Ne znam šta mu je bilo. Ništa nije slutilo na tragediju. Imao je telefon kod sebe u džepu, ali ga je uzela policija. U telefonu su poruke koje bi nam možda pomogle da shvatimo zašto je to uradio”, rekla je Nikolina baka.

Meštani kažu da je Nikola bio u vezi sa S.M. od osnovne škole i da su nekoliko puta raskidali i mirili se.

”Svi smo u šoku, mada to nije prvi puta da digne ruku na sebe. Nedavno je popio veliku količinu lekova, ali mu je devojka tada spasila život. U četvrtak je raskinuo sa njim jer je navodno našao poruke drugog mladića u njenom telefonu. Popio je veliku dozu lekova za smirenje i nikome nije jasno kako je uspeo da se pod tolikom dozom popne na vrh oraha”, rekao je mladić sa čijim je bratom Stanojević išao u školu.