Mitrović: Moja prva titula i to osvojena u rodnom gradu


22. maj 2013. SPORT – Izvor: Agencija Beta – Fudbaler Partizana Aleksandar Mitrović rekao je da je presrećan što je prvu titulu prvaka osvojio u svom rodnom gradu.

“Fenomenalan je osećaj. Moja prva titula i to osvojena u rodnom gradu. Ne može bolje od toga. Žao mi je samo nisam dao gol, ali, eto standarno me neće u posle vreme”, rekao je Mitrović novinarima posle utakmice sa Smederevom.

Fudbaleri Partizana zvanično su osvojili titulu prvaka Srbije, pošto su u gostima pobedili Smederevo sa 2:0. Partizanu je trebao bod za osvajanje titule kolo pre kraja, ali je trijumfom potvrdio šestu uzastopnu titulu i 25. ukupno.

Novinare je zanimalo i da li ostaje u Partizanu i naredne sezone, na šta je Mitrović rekao da ne zna ništa više od onoga što piše u novinama.

“Verujete mi da ne znam ništa više od onoga što piše u novinama. Dajte da završimo sezonu i proslavimo tituli kako dolikuje, pa ćemo onda pričati o tome”, kazao je Mitrović.

Prvi golman Partizana Vladimir Stojković povredio se sredinom prvog poluvremena, pa ga je na golu zamenio Nikola Petrović, koji je rekao je pobeda protiv Smedereva značajna jer je njom osigurana titula prvaka.

“Iznenada sam dobio šansu umesto povređenog kolege i mislim da sam je danas dobro iskoristio, sa dve odbrane sam spasio Partizan remija, a možda i poraza, ne daj Bože, da je utakmica duže potrajala. Ovo je značajna pobeda i važna titula, šesta za redom”, rekao je Petrović.