Marija i dalje u teškom stanju


22. jul 2014. HRONIKA – Izvor: Alo – Marija Milošević (31) iz Smedereva i njen suprug Ivan Vasić (34), koji su povređeni u saobraćajnoj nesreći u Tunisu kada se džip prevrnuo tokom povratka sa izleta u Sahari i dalje se nalaze u privatnoj klinici “Les Oliviers”, u Susu i njihovo zdravstveno stanje je stabilno.

– Nažalost, zdravstveno stanje putnice Marije Milošević je i dalje vrlo teško. Od prijema u pomenutu kliniku, tokom njene hirurške intervencije i sada perioda intenzivne nege, o našoj putnici brine odličan tim lekara, ali nismo uspeli da dobijemo značajnije prognoze u vezi sa njenim oporavkom – navela je Ana Vukadinović, komercijalni direktor agencije “Sanlajn Travel”.

Partnerska agencija koja realizuje izlete i transfere za “Sanlajn” u Tunisu priložila je garanciju za plaćanje troškova lečenja putnika i snosiće nadalje sve neophodne troškove njihovog lečenja u Tunisu, smeštaja, a potom i prevoza za Beograd.

– Trenutno se bavimo organizacijom najboljeg medicinskog avio-prevoza da bismo, onda kada putnica bude spremna za povratak, učinili to na najbolji i najbezbedniji način – navedeno je u turističkoj agenciji.