„Ljubavnici“ u Smederevu


18. februar 2016. KULTURA – Urnebesna komedija „Ljubavnici“ je na pozorišnom repertoaru Centra za kulturu Smederevo u subotu, 27. februara.

„Ljubavnici“ je savremeni vodvilj nastao kao nastavak poznatog komada „Boing-Boing“, čuvenog francuskog komediografa Marka Kamelotija. Adaptaciju i režiju predstave potpisuje Rade Vukotić, a u glavnim ulogama su Marko Živić, Katarina Marković, Srđan Karanović, Bojana Ordinačev i Staša Radulović.

Priča počiva na zabuni koja nastaje zbog zamršenih ljubavnih odnosa i jednog nadimka koji može biti skraćenica od dva imena – Kristina i Hristina. Sve se događa na Zlatiboru u jednoj vikendici kada Bora pokušava da otprati svoju suprugu kod mame i očekuje svoju ljubavnicu koja treba da stigne iz Crne Gore. Da bi komad bio što zamršeniji pojavljuju se i ljubavnik Borine supruge Milene kao i kuvarica koja prihvata igru da spašava brak. Kako će se razmrsiti ova komplikovana situacija ispričaće vam ljubavnici.

Predstava se igra u Velikoj dvorani, sa početkom u 20.00 časova. Cena ulaznice je 500 dinara. Telefoni za informacije i rezervacije: 026/4624-815 i 064/829-5345.