Leš devojke kod Smederevske Palanke


01. februar 2012. HRONIKA – Smederevska policija saopštila je danas da je na osnovu uviđaja utvrđeno da je smrt devojke, čije telo je pronađeno u selu Kusadak nedaleko od Smederevske Palanke, nastupila nasilno, ali za sada još nije utvrđen način.

Policija je potvrdila da je beživotno telo devojke pronađeno juče u 15.15 časova u njivi u zaseoku Počević, pored puta Smederevska Palanka – Mladenovac, u ataru sela Kusadak, opština Smederevska Palanka, s vidnim povredama glave, prekriveno granjem.
Uviđaj lica mesta izvršio je istražni sudija Višeg suda u Smederevu, uz prisustvo zamenika višeg javnog tužioca i policijskih službenika Policijske stanice u Smederevskoj Palanci i Policijske uprave u Smederevu.
Po nalogu istražnog sudije Višeg suda u Smederevu, danas će biti izvršena obdukcija, a inspektori kriminalističke policije preduzimaju sve raspoložive operativne radnje u cilju utvrđivanja identiteta žrtve i rasvetljavanja svih okolnosti ubistva, navodi se u saopštenju policije.
“Prolaznica koja živi u neposrednoj blizini, otkrila je leš devojke juče oko 15.10 časova. Pošto je bio zaleđen, nije mogla da se izvrši obdukcija, pa će biti urađena danas. Na osnovu izgleda i odeće, utvrdili smo da je reč o dvadesetogodišnjoj Mariji Mihailović, čiji je nestanak prijavio njen otac”, rekao je ranije danas Tanjugu istražni sudija Višeg suda u Smederevu Predrag Lukić.

Izvor: dnevnik.rs