Krunić: Oprezno protiv Smedereva


Petak. 13. april 2012. SPORT – Izvor Tanjug – Trener Jagodine Simo Krunić rekao je da njegovi igrači moraju da maksimalno ozbiljno da uđu u duel sa Smederevom u 24. kolu Jelen Superlige Srbije.

Krunić je pozvao na oprez jer je rival Jagodine ove sezone dobio mnoge utakmice na gostujućem terenu.

„Smederevo je dobar, ozbiljan tim, sa dobrim pojedincima i trenerom, ali mi u tu utakmicu, kao i u sve druge ulazimo čvrsto i nikoga ne potcenjujemo“, rekao je Krunić.

Krunić je dodao da od igrača, kao uostalom i na svim drugim utakmicama jedino traži maksimum i da od njih zavisi ishod meča.

„Prethodni put kad smo se sreli Smederevo je povelo sa 1:0, zatim su imali šanse da povećaju prednost, a onda smo mi dali dva gola i preokrenuli rezultat. To je pouka i dokaz koliko su u ovom prvenstvu i ligi klubovi izjednačeni i da svako može svakog da pobedi“, poručio je Krunić.

Prvotimac Jagodine Miloš Krstić izrazio je nadu da će i publika pomoći igračima da novom pobedom ostanu u trci za plasman na evropsku scenu naredne sezone.

„Smederevo je nezgodan protivnik i sigurno je da će pokušati da nas iznenade. Bitno je da od početka preuzmemo kontrolu i nadam se najboljem“, rekao je Krstić.