Kafe klub Pilot


Kafe klub PILOT se nalazi u srcu grada Smedereva, u Ulici Kralja Petra I 5, u sklopu zanimljivog arhitektonskog zdanja podignutog još davne 1904. godine za potrebe prve banke u Smederevu. Danas je to multifunkcionalna zgrada, preuređena za potrebe poslovnih prostora. U sklopu zgrade, kafe klub PILOT zauzima veći deo prostora koji se sastoji iz više celina i zauzima preko 250 kvm. Deo ovog prostora ex Kandinsky je predviđen za Pilot cocktail bar.

Klub je enterijerski kvalitetno opremljen, poseban duborez u skladu sa ogledalom čine slavonski hrast izuzetno prefinjenim, zajedno sa mermerom i kovanim gvožđem  svrstavaju ovaj objekat na vrh dizajna u tradicionalnom duhu u sadašnje moderno vreme. Za razliku od drugih ugostiteljskih objekata sam ambijent Vam pruža udobnost, toplinu čineći Vaš duh potpuno oplemenjenim za vreme boravka. Po nekim poređenjima može se slobodno svrstati u jedan renomiran lokal koji po izgledu može da se poredi sa bilo kojim uglednijim beogradskim restoranom .

Ako se kao merilo uzme odnos cene, kvaliteta i usluge onda je kafe klub PILOT jedan od najboljih u Smederevu. To možete potvrditi i svojom posetom učiniti zadovoljstvo kako sebi tako i nama uz garanciju da će ovakav ambijent kao pravi ugostiteljski objekat ostaviti utisak na Vas.

Kafe klub PILOT osim što je već dobro poznat godinama unazad nije imao potrebu za prekomernom reklamom s tim da je ime lokala promenjeno relativno skoro pa se i po tome izdvaja od drugih. Osnovna tematika i duh vezani su za pilote iz Prvog svetskog rata sto je izložbeno prikazano u samom spoljašnjem i unutrašnjem izgledu uveličanim fotografijama.

Pored svega toga trudimo se da svaki dan bude različit i poseban za stalne posetioce i samim tim se vezujemo za tematske večeri što se tiče izbora muzike.

Vikend je posvećen zvukovima dobre klupske muzike i promociju koktela uz poznate DJ-eve.

Očekujemo da Vašim prisustvom osetite razliku i uveličate našu društvenu zajednicu.