Izvlačenje dobitnika knjiga u bioskopu


23. mart 2016. KULTURA – Svi koji su u februaru gledali filmove u Bioskopu Centra za kulturu i koji su ostavili svoje ulaznice sa potrebnim podacima, u kutiju za nagradnu igru, mogu dobiti novi naslov iz Lagunine edicije Filmovane knjige. U sredu, 23. marta, pre početka svečane premijere filma „Braća po babine linije“, podelićemo dva primerka ljubavnog romana „Poruka u boci“ Nikolasa Sparksa.

Nikolas Sparks je najprodavaniji autor na listi Njujork Tajmsa i donosi nam još jednu nezaboravnu priču o ljudskim sudbinama i potrebi da se pronađe prava ljubav. „Poruka u boci“ predstavlja nam Terezu Ozborn, novinarku slomljenog srca, čiji će se život iz korena promeniti kad jednog dana na plaži pronađe bocu s dirljivim ljubavnim pismom. Želja da pronađe čoveka koji je napisao te prekrasne misli dovešće je do ćutljivog Gareta, muškarca svog života.

Roman je ekranizaciju doživeo 1999. godine, u režiji Luisa Mandokija, a glavne uloge su tumačili Kevin Kostner, Robin Rajt Pen, Pol Njumen i Džon Sevidž.

U martu smo za bioskopske gledaoce obezbedili dva primerka romana „Čizmaši“ Dragoslava Mihajlovića. Gledaoci koji žele da učestvuju u našoj nagradnoj igri na poleđini svoje bioskopske ulaznice iz marta trebalo bi čitko da upišu svoje ime, prezime i broj telefona, a zatim tu ulaznicu, po završetku filma ubace u kutiju koja se nalazi ispred Bioskopske dvorane. Nagrade se izvlače pre početka neke od filmskih projekcija u aprilu.