Izvlačenje dobitnika knjiga “Nepokoren” i “Dete 44”


30. jun 2015. KULTURA – Dvoje najsrećnijih gledalaca filmova u Centru za kulturu Smederevo prošlog meseca, dobiće po jedan primerak romana „Nepokoren“ ili „Dete 44“, koje poklanjaju Izdavačka kuća Laguna i Centar za kulturu. Potencijalni dobitnici su svi oni koji su na poleđini kupljene bioskopske ulaznice čitko upisali svoje ime i prezime i kontakt telefon, i po završetku filma ubacili u kutiju ispred Bioskopske dvorane. Izvlačenje dobitnika održaće se u petak 3. jula u 21.00 sat, pre početka projekcija filma „Terminator Dženezis“.

Istog dana, u saradnji sa prikazivačem 3D Mobil Sinema Srbija, u Bioskopu Centra za kulturu publika može da pogleda još dva filmska naslova. Za najmlađe, reprizno će se prikazati Dizni-Piksarov originalni novi film „U mojoj glavi“. U sinhronizaciji na srpski jezik glasove su likovima pozajmili: Zlata Numanagić, Branislav Lečić, Jelena Gavrilović, Hristina Popović, Stefan Kapičić i drugi. Projekcija je 3D i počinje u 16:30 sati.

Premijerno, u terminu od 18:30 sati, biće prikazan „Ted 2“, nastavak najveće hit komedije za odrasle svih vremena. Set Makfarlan je scenarista, reditelj i glas glavnog lika u filmu, a igraju i Mark Valberg, Amanda Sejfrid, Đovani Ribizi, Moragan Frimen i drugi. Projekcija je 2D.

I u večernjem terminu, kako smo najavili na početku, posle izvlačenja dobitnika Laguninih knjiga, održaće se projekcija najnovijeg svetskog hita, u 3D varijanti, „Terminator Dženezis“. Reč je nastavku čuvenog naučno-fantastičnog hita „Terminator“ sa Arnoldom Švarcenegerom u glavnoj ulozi.

Cena bioskopske ulaznice je 250 dinara.

Laguna i Centar za kulturu Smederevo nastavljaju da nagrađuju bioskopske gledaoce novim filmovanim romanima i u julu, a najsrećniji će postati vlasnici romana „Čovek i dečak“ Tonija Parsonsa i „Bez skrovišta“ Glena Grinvalda.