“Ikstrim” i “Despoti” na istoj tribini


07. novembar 2012. SPORT – Najvatrenija grupa navijača FK Jagodina ugostiće u subotu svoje “kolege” iz Smedereva kako bi sa iste tribine, jednim glasom, bodrili svoje voljene klubove.

U subotu je na programu 12. kolo Jelen Superlige a jedan od mečeva igra se na stadionu podno Đurđevog brda gde će ekipa Jagodine dočekati poslednjeplasirano Smederevo.

Rezultatska kriza u FK Smederevo dovela je do toga da najvatreniji navijači tog kluba uđu u konflikt sa upravom pa su im i odlasci na gostovanja uskraćeni.

Podrška za “Despote” ovoga puta stiže iz Jagodine. Nekada “Extremi”, danas “Ćurani” ugostiće navijače Smedereva i zajedničkim snagama bodriće svoje klubove sa severne tribine stadiona u Jagodini.

“Extremi” i “Despoti” nekada su bile pobratimljene navijačke grupe pa je novoformirana grupa u Jagodini, “Ćurani”, rešila da obnovi dobre odnose a samim tim pomogne navijačima iz Smedereva.

Početak meča između Jagodine i Smedereva zakazan je za 13 časova i 30 minuta. Jagodina je trenutno treća na tabeli dok je Smederevo poslednjeplasirani tim sa svega pet osvojenih bodova iz 11 utakmica.

Izvor: Sportske.net