Gradski uslužni centar poseti između 400 i 700 građana dnevno


25. avgust 2011. DRUŠTVO- Uobičajene letnje gužve na šalterima gradske uprave za žitelje Smedereva više ne predstavljaju problem, zahvaljujući moderno opremljenom prostoru i elektonskim uslugama Gradskog uslužnog centra.

Prošlo je ravno tri meseca od početka rada Gradskog uslužnog centra u Smederevu,koji dnevno poseti izmedju 400 i 700 gradjana. Njima je na raspolaganju 21 uslužno mesto, mada najveće interesovanje i dalje vlada za pisarnicu odnosno overavanje dokumenata i matičnu službu. Samo taj deo uslužnog centra ovih dana primi od dve do 300 stotine sugradjana.

Jučerašnji dan bio je po mnogo čemu specifičan i ličio je na takozvani ,,špic sezone ,, u Gradskom uslužnom centru. Različite vrste usluga dobilo je više od 600 gradjana, a u jednom trenutku više od 30’oro njih čekalo je za jedno uskužno mesto.Takodje je prijavljen i rekordan broj novorodjenih beba čak 27. Ipak, predaha neće biti, jer će ovih dana kandidati , koji se se našli na preliminarnoj listi za popisivače, ovde potražiti svu potrebnu dokumenatciju kao i budući srednjoškolci i studenti za koje važi drugi upisni rok.

Izvor: Televizija Smederevo