FK Smederevo na pripremama samo nekoliko sati!


12. jul 2012. SPORT – Fudbaleri Smedereva doputovali na pripreme u Sokobanju, ali istog dana se vratili kući, jer uslovi nisu bili na zadovoljavajućem nivou.

“Oklopnici” su naišli na velike probleme na startu priprema u Sokobanji, iako je tri nedelje uoči dolaska sve funkcionisalo po planu.

“Zbog užasnih uslova za trening, stručni štab na čelu sa sa Aleksandrom Janjićem, a uz moju saglasnost, doneo je odluku da se ekipa istog dana vrati iz Sokobanje. Očigledno da su velike vrućine dovele do toga da teren predviđen za trening ne bude u upotrebnom stanju. Podloga je tvrda kao asfalt i radi preventive odlučili smo da igrače ne izlažemo riziku i vratimo se kući”, izjavio je za “Žurnal” sportski direktor Smedereva Žarko Pavlović.

Osim lošeg terena, bilo je problema i sa klimatizacija soba za smeštaj fudbalera.

Pavlović je istakao da niko u klubu ne očajava zbog novonastale situacije i da ekipa nastavlja da se priprema za novu sezonu.

“Posetićemo terene u Vranovu, Osipaonici i Drugovcu gde se i ranije treniralo. verujem da ćemo naići na razumevanje i sa tamošnjim klubovima nastaviti dugogodišnju saradnju. Neće izostati ni kontrolne utakmice, koje će nam poslužiti za uigravanje tima, ali i proveru potencijalnih novajlija, jer je na poslednjem treningu ponovo bilo 30 fudbalera”, istakao je Pavlović.

(MONDO)