„Bračni prevrtljivci” na početku pozorišne sezone


11. januar 2015. KULTURA – Pozorište u Novoj godini pred smederevskom publikom počeće izvođenjem savremene komedije „Bračni prevrtljivci”, koja će biti održana 29. januara u 20 časova na Velikoj sceni Centra za kulturu. U predstavi, koja je rađena po motivima filma „Klub prvih žena“, igraju Olga Odanović, Sonja Knežević i Miloš Đorđević.

Ovo je predstava o sudbinama oko nas. Drugarstvo iz gimnazijskih dana obnavlja se posle proslave godišnjice mature. Sve je na prvi pogled isto kao nekad da nema onog „Ali“, a ovde višestrukog „Ali“. Žene, muževi, devojke, mladići… u kolopletu profesija i situacijama koje samo život može da iznedri. Pogledajte ovu urnebesnu komediju situacije koja će vas od srca nasmejati, uz puni doprinos glumačkog trija, poručuje Cile Neimarević, autor scenarija za predstavu.

Olga Odanović Petrović je 22-ga dobitnica Nušićeve nagrade za životno delo glumcu komičaru koja se dodeljuje na smederevskim „Nušićevim danima“. Prvakinja je drame Narodnog pozorišta u Beogradu. Ostvarila je brojne uloge u svom matičnom pozorištu kao i na drugim pozorišnim scenama. Smederevska publika je pamti kao Daru u Nušićevoj „Gospođi ministarki“ ili još više kao Džoanu Veb iz kultne predstave „Čikaške pervirzije“. Televizijska publika je voli pre svega, po ulozi Zlatane u seriji „Selo gori, a baba se češlja”, a filmska kao Gospođa Radu u filmu „Kad porastem biću kengur”.

Sonja Knežević i Miloš Đorđević takođe su stalni članovi dramskog ansambla Narodnog pozorišta u Beogradu.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 300 dinara. Možete ih rezervisati na telefon Bilet servisa 4624-815.