Andrijana Pantović i Ana Jovanović dobitnice romana “Malavita”


08. februar 2016. KULTURA – Andrijana Pantović i Ana Jovanović u subotu veče, 6. februara, pred projekciju filma „Pored mene“ dobile su po jedan primerak kriminalističkog romana „Malavita“ Tonina Benakviste. Tradicionalno darivanje knjigom u Centru za kulturu Smederevo u okviru nagradne igre za bioskopske gledaoce organizuje se u saradnji sa Izdavačkom kućom „Laguna“ iz Beograda, koja daruje naslove iz svoje popularne edicije Filmovane knjige. Andrijana Pantović je u januaru gledala film „Mali princ“, a Ana Jovanović „Ratove zvezda – Buđenje sile“. Njihove ulaznice je izvukao Milan Milićević, jedan od najmlađih gledalaca te večeri u bioskopu.

Svi koji u februaru gledaju filmove u Bioskopu Centra za kulturu i učestvuju u nagradnoj igri, mogu dobiti ljubavni roman „Poruka u boci“ Nikolasa Sparksa. Reč je o romanu koji je bio prvi na listi najprodavanijih romana Njujork Tajmsa!

Nikolas Sparks, najprodavaniji autor na listi Njujork Tajmsa, donosi nam još jednu nezaboravnu priču o ljudskim sudbinama i potrebi da se pronađe prava ljubav. „Poruka u boci“ predstavlja nam Terezu Ozborn, novinarku slomljenog srca, čiji će se život iz korena promeniti kad jednog dana na plaži pronađe bocu s dirljivim ljubavnim pismom. Želja da pronađe čoveka koji je napisao te prekrasne misli dovešće je do ćutljivog Gareta, muškarca svog života.

Roman je ekranizaciju doživeo 1999. godine, u režiji Luisa Mandokija, a glavne uloge su tumačili Kevin Kostner, Robin Rajt Pen, Pol Njumen i Džon Sevidž.

Da biste postali potencijalni dobitnik romana „Poruka u boci“ potrebno je da na poleđini svoje bioskopske ulaznice iz februara čitko upišete ime, prezime i broj telefona, a zatim tu ulaznicu, po završetku filma ubacite u kutiju koja se nalazi ispred Bioskopske dvorane. Nagrade se izvlače pre početka prve filmske projekcije u martu.