Ju Jutsu klub “Tvrđava Smederevo” osvojio 12 medalja


18. maj 2015. SPORT – U subotu 16.05. u Aleksincu je održan tradicionalni prestižni turnir u sportskoj Ju jutsu “Aleksinac open” koji je deo kalendara jadranske Ju Jutsu lige. Na turniru su učestvovali takmičari i klubovi iz: Rumunije, Turske, Bugarske, Makedonije, Crne Gore, Republike Srpske, Slovenije i Srbije.

Ju Jutsu klub “Tvrđava Smederevo” je pored izuzetno jake konkurencije ostvario veoma zapažene rezultate i osvojio 12 medalja i to, 3 zlatne, 3 srebrne i 6 bronzanih.

Zlato su osvojili Jova Želić,Sara Aleksić i Vera Janković, srebrne medalje su osvojili Andreja Gvozdenović, Milos Matić, Petar Zogović a bronzane Gordana i Vera Ljubisavljević, Sofija Miladinović, Dusan Antić, Mateja Janković i Mila Savković.

Tvđava Smederevo je kao klub u ekipnom plasmanu osvojio drugo mesto na turniru a uz to dobio i pehar za najmasovniju ekipu na prvenstvu koji se dodeljuje u poslednje dve godine kao posebno priznanje klubovima za unapređenje i razvoj Ju Jutsu sporta u Srbiji. Turnir je prošao u sjajnoj organizaciji i dobroj sportskoj atmosferi.