Zvezda – besplatno na Marakanu i protiv ”oklopnika”!


05. mart 2012. SPORT – Izvor: Sportske.net, mondo.rs – Fenomenalni ambijent koji je oko 41.000 navijača priredilo crveno-belima na premijeri protiv Spartaka, nikoga nije ostavio ravnodušnim, pa je uprava Crvene zvezde odlučila da i protiv Smedereva ulaz na Marakanu bude slobodan.

Naime, prema informacijama koje prenosi mondo.rs, Zvezdino rukovodstvo smatra da bi veliki broj mladih igrača, koji su zimus obukli crveno-beli dres, ponovo pred punom Marakanom imalo najbolju pripremu pred duele sa ”večitim rivalom” u polufinalu Kupa Srbije.

Pre toga, narednog vikenda Zvezda gostuje u Ivanjici protiv Javora, a Smederevci na Marakanu stižu u trećem kolu prolećnog dela prvenstva, u sredu 14. marta.

Cilj je da se novajlije koje, osim oduševljenja atmosferom na Marakani, nisu krili ni da ih je trema pred punim tribinama pomalo sputala u duelu sa Spartakom, što pre naviknu na takvu atmosferu, koja ih sigurno očekuje i u mečevima sa Partizanom.

Naravno, u Zvezdi se nadaju i da bi poseta protiv Smedereva mogla da bude i veća od 41.250 gledalaca, koliko ih je prisustvovalo duelu sa Subotičanima.