Završen moto skup


01. jul 2012. DRUŠTVO – U okviru Međunarodnog generalnog moto skupa Moto asocijacije Srbije – Smederevo 2013, koji je počeo u sredu u smederevskoj Tvrđavi, u večernjim časovima u četvrtak i petak koncerte su održali rok bendovi „Osvajači” i „Divlje jagode”.

Povodom održavanja Generalnog moto skupa, jedinstvenog u Srbiji, u Regionalnom centru za obrazovanje i usavršavanje odraslih u Smederevu održano je i stručno predavanje na temu „Bezbednost u saobraćaju na putevima Srbije” u kojem su učestvovali eminentni predavači general Dragiša Simić, profesor dr Milan Vujanić sa Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, Milan Božović iz Ministarstva saobraćaja Republike Srbije i Vladan Jevtić iz Gradskog sekretarijata za saobraćaj u Beogradu.

„Prioritet grada je da, pored toga što treba da bude dobar domaćin učesnicima i gostima ove manifestacije, obezbedi i ovakve skupove, sa kojih će učesnici otići sa više znanja kako bi u budućnosti bili sigurniji na putevima, što je i najvažnije” – rekla je gradonačelnica Smedereva dr Jasna Avramović na današnjem stručnom skupu i poželela dobrodošlicu svim učesnicima moto – skupa.

Prisutne je ispred Skupštine grada Smedereva pozdravio i predsednik Branče Stojanović, istakavši koliko je bitna bezbednost u saobraćaju i poštovanje propisa, jer se na taj način čuvaju životi bajkera i svih ostalih učesnika u saobraćaju.

Izvor: smederevo.org.rs