Za ubistvo koleginice maljem 15 godina robije


16. decembar 2011. HRONIKA – Izvor: Tanjug – Miloš Miljković (24) iz Smedereva osuđen je na 15 godina zatvora zbog ubistva koleginice drvenim maljem u hladnjači u Smederevu.

Sudsko veće Višeg suda u Smederevu osudilo je na 15 godina i pet meseci zatvora Miloša Miljkovića (24) iz Smedereva zbog toga što je drvenim maljem ubio koleginicu.

Sudsko veće, kojim je predsedavao sudija Goran Mladenović, oglasilo je Miloša Miljkovića krivim za ubistvo koleginice Suzane Cvetanović (33), drvenim maljem na radnom mestu u hladnjači u Smederevu.

Opisavši sve detalje ubistva, Miljković je priznao zločin.

Miloš i Suzana su radili kao čuvari u preduzeću D.O.O. “Carska jabuka” iz Beograda, koje ima magacin u Smederevu , u hladnjači PK“Godomin” u stečaju.

Oni su kobnog dana, oko 6 sati, prilikom primopredaje smene, po uobičajenoj proceduri, vršili obilazak objekta, kada je između njih izbila svađa.

Miljković je u jednom trenutku drvenim maljem, koji je sve vreme obilaska nosio sa sobom, udario Suzanu u glavu. Ona se zateturala, nakon čega joj je zadao još 6-7 udaraca, a posle nekoliko trenutaka, pošto se uverio da je još živa, još tri udarca.

Zatim je na česmi oprao krv sa ruku i malja, koji je ostavio u kanti pored česme. Tada je pozvao kolegu, sa kojim je radio te noći, da se vrati na posao, a kada je on došao i video beživotno Suzanino telo, pozvao je policiju.

Miljkoviću je danas izrečena jedinstvena kazna u trajanju od 15 godina i pet meseci, pošto je oglašen krivim i za posedovanje narkotika za sopstvene potrebe, krivično delo za koje mu je izrečena kazna od deset meseci zatvora.

Okrivljenom je produžen pritvor, najkasnije do isteka kazne utvrđene presudom, potvrdio je sudija Mladenović.