Vlado Georgiev gost na svom koncertu


04. mart 2017. DRUŠTVO – Izvor: ALO! – Večeras će u Smederevu biti skup na kojem će, umesto koncerta pevača Vlada Georgieva, biti puštane njegove pesme, čemu će i on prisustvovati, na poziv gradjana.

Vlado Georgiev je agenciji Beta potvrdio dolazak u Smederevo, na Trg Republike, da bi se solidarisao sa publikom, ali je rekao i da neće pevati.

Georgiev je rekao agenciji Beta da smatra da je problem s njegovim otkazanim koncertom u Smederevu nastao zbog njegove javne podrške najavljenom kandidatu za predsednika Srbije Saši Jankoviću, zaštitniku građana u ostavci.

Koncert je bio zakazan za 4. mart, zatim odložen, pa otkazan, za šta je Georgiev saznao preko Tvitera. Tim inicijative tada je pozvao Gerorgieva na skup što je on prihvatio uz molbu da na skupu ne bude stranačkih obeležja.

Građanska incijativa “Koncert Vlada Georgieva u Smederevu – ipak ćemo održati” koja ima podršku više od 20.000 građana na Fejsbuku, prošle nedelje je odlučila da 4. marta u 20.30 organizuje protest u znak podrške pevaču.