Uhapšeni zbog prodaje droge


23. jul 2013. HRONIKA – Izvor: Agencija Tanjug – Inspektori Policijske uprave u Smederevu su uhapsili dvojicu osumnjičenih lica za prodaju opojne droge heroin, saopštila je danas Policijska uprava u Smederevu.

Uhapšeni su i zadržani Marko M. (28) iz Smedereva i Vladan M. (22) iz Radinca, zbog postojanja osnova sumnje da su, u poslednjih mesec dana, uživaocima sa područja Smedereva prodali oko 150 grama heroina.

Heroin je sa područja Beograda, svakog drugog dana u Smederevo donosio osumnjičeni Marko M. a zatim sa osumnjičenim Vladanom M. prodavao uživaocima na području Smedereva.

Dana 22. jula oko 19 časova, prilikom hapšenja i izvršenog pretresanja lica, kod Vladana M. je u patici pronađeno 5,8 grama heroina.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćeno držanje opojnih droga, u zakonskom roku biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu. Krvičnom prijavom će, nakon završene kriminalističke obrade, u redovnom postupku, biti obuhvaćeno više lica, koja su neovlašćeno držala opojnu drogu.