Uhapšeni narko dileri iz Mladenovca


27. april 2012. HRONIKA – Izvor: Tanjug – Policija je uhapsila šest članova kriminalne grupe iz Mladenovca koja se bavila distribucijom heroina na tom području, izjavio je večeras ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Oni su uhapšeni u nastavku akcije suzbijanja trgovine narkoticima u školama “Mreža”, a u toku je akcija pretresa njihovih stanova.

Dačić je precizirao da su Uprave kriminalističke policije PU Smederevo i PU Beograd uhapsile članove kriminalne grupe koja je heroinom snabdevala Smederevo, Smederevsku Palanku, Mladenovac i okolne gradove.

Prema njegovim rečima, jedan od uhapšenih je Milan Dimitrijević zvani Bombona (25) kod koga je pronađeno 49 grama heroina i za koga se sumnja da je vođa grupe.

Uhapšeni su i Aleksandar Spasić (32), Vojislav Milošević (28), Nikola Kuzmanović (37), Miloš Ignjatović (29) i Stefan Obradović kod koga je pronađeno 17 paketića heroina spremnih za uličnu prodaju.

Oni će, kako je naveo ministar policije, biti sprovedeni na saslušanje u Policijsku upravu Smederevo.

Sumnja se da su u poslednjih godinu dana na području Smedereva, Smederevske Palanke, Mladenovca i okolnih gradova prodali više od pet kilograma čistog heroina, ulične vrednosti 100.000 evra.